Årsmöten

Här finner du kallelser samt dokument till föreningen

Årsmöte 2024

Kallelse och inbjudan

Välkommen till Österlenmoderaternas årsmöte den 28 februari kl. 18:00 i stora salen i Stadshuset. Vi beräknar vara klara ca. 20:00

Du behöver inte anmäla ditt deltagande. För att du ska ha rösträtt på årsmötet behöver du ha ett giltigt medlemskap. Logga in med Bank-id på ”mina sidor” på www.moderaterna.se för att uppdatera dina adressuppgifter och kontrollera att ditt medlemskap är giltigt.

Årsmötet skall bland annat välja styrelse, behandla förslag från styrelsen och motioner från medlemmar. Har du någon motion till årsmötet sänder du den till styrelsen på adress osterlen@moderaterna.se senast den 14 februari 2024.

Program för årsmöte

18:00           Inledning

18:10           Årsmötesförhandlingar

19:00           Anförande av Sofi Jonasson, Friskis & Svettis

Föreningen kommer att bjuda på fika.
Välkomna!
Styrelsen


Årsmöteshandlingar 2024

Du är som medlem välkommen till årsmöte med Österlenmoderaterna den 28 februari kl 18:00 i stora salen i Stadshuset.
Är du inte redan medlem men känner att du vill engagera dig och vara behjälplig i vårt arbete med att förändra, utveckla och förbättra i vår kommun så är du hjärtligt välkommen i vårt härliga team med god gemenskap och högt i tak.
här kan du registrera dig som medlem med några enkla klick…


Tidigare möten historik


Årsmöte 2023


Årsmöte 2022


Årsmöte 2021


Årsmöte 2020

Styrelsen för Kivik Gärsnäs föreslår att Kivik-Gärsnäs- och Simrishamns-föreningarna slås ihop till en förening. För att ett sådant beslut skall vara giltigt krävs 2/3-dels majoritet vid två på varandra följande årsmöten. Beslutet skall också godkännas av förbundsstyrelsen. Vid årsmötet 2019 var en stor majoritet för en sammanslagning.

Tappade uppkopplingen