Nr1 på valsedeln för kommunvalet, Jeanette Ovesson, Skillinge.

Jag heter Jeanette Ovesson och bor i Skillinge. Sedan valet 2018 är jag kommunstyrelsens ordförande i Simrishamns kommun. Jag älskar vårt Österlen, människorna och platserna, och vill fortsatt vara med och driva utvecklingen framåt. Jag är utbildad grundskollärare och har under många år undervisat barn i vår kommun. På fritiden tycker jag om att sporta, läsa och att vara ute i naturen. Jag är nyfiken på att lära nytt och har en allmänt positiv inställning till livet.

Politiken har ett viktigt uppdrag när det gäller att varsamt och genomtänkt hantera de medel som är allas. Vi har en begränsad pott pengar som ska fördelas på bästa sätt och gagna så många kommuninvånare som möjligt. För mig är det avgörande att behålla fokus på det kommunala uppdraget. Det vi är skyldiga att leverera ska levereras med god kvalitet och det vi äger ska vi sköta ordentligt. Det ska vara helt, rent och snyggt! Vidare är individens frihet viktig för mig och jag arbetar för att människor ska ha stor möjlighet att själva forma sin vardag.

Nuvarande uppdrag: kommunstyrelsens ordförande, ledamot i kommunfullmäktige, ledamot i SKRs demokratiberedning.

Jeanette Ovesson

Österlenmoderaterna
Simrishamnskommun
Vi💙Österlen

Tappade uppkopplingen