Nr11 på valsedeln för kommunvalet, Kaj Ovesson, Skillinge

Jag bor i Skillinge tillsammans med min fru, Agneta. Vi har fyra vuxna döttrar. Jag har varit Ica-handlare i Borrby i 30 år och driver numera deltidsjordbruk. Mina intressen är att umgås med familjen, sport och är arbetar ideellt för Skillinge IF och Österlens FF.

Jag är mycket intresserad av lantbruksfrågor och brinner för livsmedelsproduktion i harmoni med vår natur och miljö. Att utveckla samhället och att stärka framtiden för kommunens invånare är ytterligare en stark drivkraft för mig. Just nu är jag ledamot i samhällsplaneringsnämnden och de frågorna som hanteras där intresserar mig särskilt. Jag anser även att ordning och reda i kommunens ekonomi är A och O och en ekonomisk stabilitet krävs för att kunna satsa för framtiden.

Nuvarande uppdrag: Ledamot i kommunfullmäktige, ledamot i samhällsplaneringsnämnden.

Kaj Ovesson

Österlenmoderaterna
Simrishamnskommun
Vi💙Österlen

Tappade uppkopplingen