Nr19 på valsedeln för kommunvalet, Jakob Waller, Hammenhög

Jag är utbildad skolledare och pedagog, och arbetar som lärare. Jag är uppvuxen och bosatt med familj, kaniner och katt i Hammenhög. Lediga stunder tillbringas hemma eller vid något av Österlens vackra naturområden. Gillar att umgås med familjen, läsa, spela musik, snickra och rida.

Jag har lång och varierad arbetslivserfarenhet inom turismnäring, kriminalvård, skolledning, samt eget företagande.

Friheten och möjligheten att få vara sig själv, ansvaret för egna val och respekten för andra människors sätt att vara är grundläggande. Viktiga frågor för mig är hur vi främjar jämställdhet och HBTQ-personers rättigheter, och motverkar utanförskap och diskriminering.

Jag vill förbättra barns förutsättningar till utveckling och lärande genom att öka kunskapen om neuropsykiatriska tillstånd och psykisk hälsa. Jag vill även förbättra barns, i synnerhet utsatta barns, möjligheter till sociala aktiviteter.

Jag vill också se förbättrade insatser riktade mot agrikulturella, kulturella och kreativa näringar, samt stärka förutsättningarna för etablering av företag och entreprenörskap i byarna.

Nuvarande uppdrag: Ersättare i socialnämnden, Styrelseledamot Öppna moderater Skåne

Jakob Waller

Österlenmoderaterna
Simrishamnskommun
Vi💙Österlen

Tappade uppkopplingen